PRIJAVA REGISTRACIJA KOŠARICA
NASLOVNICA
KATALOG
BLOG
BRAND
KONTAKT
FUTROLA ZA BOCU KAO MODNI DODATAK
Objavljeno: ponedjeljak, 23. svibanj, 2016.
Nedjelja. Sunce nas je izmamilo u prirodu i djeca su dobila željeni nedjeljni piknik. Lagani obrok na travnatom tepihu: zdravi muffini, svježe jagode, domaći kruh sa sjemenkama... Neizostavne boce s vodom brižljivo upakirane u naše kožne futrole.

Takva je futrola, prije svega, funkcionalna stvarčica, ali isto tako može postati zamjetljiv, simpatičandetalj kao začin nečijem modnom izričaju. Futrola za bocu je u stalnoj ponudi Herman Design-a od 2011-e godine kada je predstavljena u kombinaciji s torbom kao "festivalska torbica". 

Od tada je ponešto modificirana, sada sa zatvaračem i mogućnošću stavljanja boce od pola litre, podesivosti na dvije veličine. Osim za bocu spomenute zapremine idealna je i za limenku. Može se naručiti zasebno, uz ponuđen izbor nekih motivacijskih poruka i uz mogućnost da nosi i ime vlasnika na sebi. Pomoću karabinera lako se zakači na bilo koju torbu, remen ili traperice. Zgodan i praktičan modni dodatak, upravo stvoren za nadolazeće vruće dane kada će bočica s tekućinom biti naš vjerni pratilac. 

nama je ova futrola uvijek bila na INmusic festivalu i inim koncertima tijekom ljeta (otud joj i naziv„festivalska“). Na koncertu želite slobodne ruke, jasno. Zapravo, za njezinu izradu inspirirala nas je jedna mlada mama kad nam je rekla: „Uvijek imamprepunu torbu, ne znam kamo s bočicom!“ Tako je prva od izrađenih futrola bila namijenjena bočici za dijete, kasnije se pretvorila u mali modni dodatak koristan svima.
STARIJI POSTOVI
srijeda, 15. lipanj, 2016.
utorak, 31. svibanj, 2016.
utorak, 10. svibanj, 2016.
četvrtak, 05. svibanj, 2016.
PRATITE NAS NA
DRUŠTVENIM MREŽAMA