PRIJAVA REGISTRACIJA KOŠARICA
NASLOVNICA
KATALOG
BLOG
BRAND
KONTAKT
NA KONCERT S „COLOURS OF LIFE“
Objavljeno: utorak, 31. svibanj, 2016.
Predočite si na tren poznatu sliku: ogroman prostor ispunjen snažnim zvucima glazbe. Tisuće ljudi oko vas, tijela u ritmu, ruke u zraku. Koncerti na otvorenom naša su ljetna zbilja. I vaša? 

Kad pohranite prvu ulaznicu u svoju torbu možda vas zaintrigira i naš mali novitet koji smo pripremili za takav događaj (i ne samo za takve prilike:) nova narukvica iz linije pod nazivom „Colours of Life“!Ljetne vrućine traže laganu, ugodnu odjeću, a želja za komocijom po toj inerciji zadovoljit će se onim modnim dodacima koji će zadržati svoju estetsku funkciju, no sada će biti više prilagođeni zahtjevima visokih temperatura. Ljetna varijanta kožnih narukvica nudi užu, trodijelnu narukvicu koja omogućava zglobu „da diše“ i da se preobrazi kroz više kombinacija remenčića od kojih se sastoji. Primjerice, istu narukvicu tako možete nositi ili na jednoj ili na obje ruke, a koristiti boje remenčića na način da sami slažete svoje vesele kombinacije.

Treba naglasiti da ipak ovakvu narukvicu ne gledamo kao običan set od tri remenčića jer spojena u formu kako je mi prezentiramo, ona je konkretan komad poput ostalih narukvica iz naše ponude. 

Ona je cjelina koju tek možemo rastaviti na komponente da postane nešto sasvim drugo, da se transformira na način koji se želi.

Usuđujemo se reći da će s takvom živopisnom narukvicom biti veselje dići ruke gore, na pozdrav suncu (ako nas bude pratilo) i notama koje s radošću upijamo! Uživajte u radostima ljeta koje je pred nama!Photo: Neven Krčmarek
STARIJI POSTOVI
utorak, 12. srpanj, 2016.
srijeda, 15. lipanj, 2016.
ponedjeljak, 23. svibanj, 2016.
utorak, 10. svibanj, 2016.
PRATITE NAS NA
DRUŠTVENIM MREŽAMA