PRIJAVA REGISTRACIJA KOŠARICA
NASLOVNICA
KATALOG
BLOG
BRAND
KONTAKT
IZABERI SVOJ OKUS
Objavljeno: srijeda, 15. lipanj, 2016.
Jedno nam je proljetno jutro započelo zvucima „The Muffin Man“. Djeca su je pjevala, nama je ušla u uho kao zaraza, nametnula se, skoro cijeli dan kuća je odzvanjala veselim notama:

„Do you know the muffin man,
The muffin man, the muffin man?
Do you know the muffin man
Who lives in Drury Lane?“

Ta tradicionalna dječja pjesmica engleskog folklora, kasnije raširena mnogim zemljama poput SAD-a, govori o „muffin man“-u. Naime, viktorijanska domaćinstva prakticirala su isporuke svježe hrane, između ostalog i muffina, dostavljajući ih „from door-to- door“ revnošću rado viđenog „muffin man“-a., a Drury Lane koji se spominje u ovoj simpatičnoj pjesmici glavna je prometnica Covent Gardena u Londonu.

Osim što je prštala veseljem i pozivala na igru, ova zgodna pjesmica, sasvim očekivano probudila je naša gastro čula. Odjednom su nam se uzbudila nepca, prizvali se iz sjećanja neki okusi koje smo, isprobavši, zavoljeli: bucmastih muffina, cupcakes-a s kapicom od baršunaste kreme, slatkih korneta s kuglama pastelnih boja i citrusnih aroma, okus svježih komadića ananasa u voćnom kupu, vruće međimurske kave u nijansama smeđe, žute i bijele .....

Za utjehu, smućkali smo nešto egzotično: rum, sok od ananasa i kokosovo vrhnje za šlag s ledom.


Pina Colada narukvica

Počastili smo se okusom tropa - Pina Coladom pa je završila ( kao inspiracija) na našoj narukvici. Novoj. Iz nove linije „Choose your flavour“.Nema se tu puno za objašnjavati: sve što volimo nekako se spontano pretoči u naše radove. 

Ananas? Kad mu već pripada kraljevsko mjesto među voćem, zašto se i on ne bi našao na kojem remenčiću, uz koje zrnce mudrosti?! Pa smo stavili i njega..., smislivši još nekoliko primamljivih užitaka za vas. 
Coffee narukvica

Birajte svoj omiljeni okus, ljeto vas zove :)
STARIJI POSTOVI
ponedjeljak, 17. listopad, 2016.
utorak, 12. srpanj, 2016.
utorak, 31. svibanj, 2016.
ponedjeljak, 23. svibanj, 2016.
PRATITE NAS NA
DRUŠTVENIM MREŽAMA