PRIJAVA REGISTRACIJA KOŠARICA
NASLOVNICA
KATALOG
BLOG
BRAND
KONTAKT
MY FAVORITE THINGS
Objavljeno: ponedjeljak, 17. listopad, 2016.
Danas nam je pao na pamet američki mjuzikl iz 1965. „Moje pjesme, moji snovi“ (The Sound of Music“), kontroverzni klasik koji je većina kritičara prezirala, smatrajući ga „sladunjavim, romantičnim nonsensom, pudingom od saharina, sterilnim i lažnim“. Druga strana medalje bile su ne samo odlične kritike filmu naklonjenih arbitara, nego i nezapamćen uspjeh kod publike, odlična zarada i pet Oskara uz niz drugih nagrada i nominacija. Neki su ga proglašavali otrcanim, mi ga volimo.
Sjećate li se melodije koju je u njemu pjevala Julie Andrews - „My favorite things“?

„Raindrops on roses
And whiskers on kittens
Bright copper kettles
And warm woolen mittens
Brown paper packages tied up with strings
These are a few of my favorite things.“

Volimo te stihove! Što još volimo? Miris šume, šetnje tihim stazama, vjetar u vrbama, jesen, vožnju biciklom, malu ruku u svojoj ruci, svilenkast okus jutarnje kave...

Ono što volimo zapisali smo na poklopcu male, crne torbe „The Love List“. Simpatična je to družbenica koja može ponijeti najnužnije ženske potrepštine. Niti puno, niti premalo, a već na prednjici otkriva što volite: ima promjenjivu kožnu „pločicu“ na kojoj će po vašem izboru biti zabilježene vaše omiljene stvari..., riječi....., osobe... Tako vaša mala, crna pratilja dobiva posve personalizirani karakter.

Na našoj pločici piše: volimo paprenu metvicu...., jutro...., Pearl Jam...Što bi pisalo na vašoj?Iako na prvi pogled malena, u The Love List torbicu stane rokovnik,novčanik, najnužnija ženska kozmetika te mobitel.

I neka vas ne brine činjenica da u ovu malu torbicu stane samo najnužnije – široka je lepeza naše ponude što se dimenzija torbi tiče: od ovakve male, torbi srednje veličine pa sve do onih većih dimenzija.
Provjerite!

„When I'm feeling sad
I simply remember my favorite things
And then I don't feel so bad.“


Green lagoon torbica dimenzija 25x18x7 cm i torbica The Love List dimenzija 20x14x6  s kožnim privjeskom.


Green Lagoon
Lovefool torba s privjeskom, dimenzija 32x26x8 cm.
STARIJI POSTOVI
ponedjeljak, 27. studeni, 2017.
utorak, 11. travanj, 2017.
utorak, 12. srpanj, 2016.
srijeda, 15. lipanj, 2016.
PRATITE NAS NA
DRUŠTVENIM MREŽAMA
© 2020 HERMAN DESIGN