PRIJAVA REGISTRACIJA KOŠARICA
NASLOVNICA
KATALOG
BLOG
BRAND
KONTAKT
NAČIN PLAĆANJA PROIZVODA PUTEM WEBSHOP USLUGE:

Registrirani korisnici mogu plaćati proizvode na sljedeće načine, prilikom čega se izbor vrši na inetrnetskim stranicama:
- kreditnom/debitnom karticom
- općom uplatnicom
- virmanom
- putem internet bankarstva doznakom na račun prodavatelja

Plaćanje karticama omogućeno je za sljedeće kartice:
- Maestro
- Visa electron
- Master Card
- VISA
- AmericanExpress

Omogućeno je jednokratno plaćanje putem MasterCard, Visa, Maestro i AmericanExpress kartica, obročno 2-12 rata putem MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard go!, MasterCard platinum, Visa Business i Visa Avenue Mall karticama od Zagrebačke banke te obročno plaćanje 2-6 rata putem AmericanExpress, VISA Inspire i Maestro kartica PBZ-a.

Minimalni iznos za obročno plaćanje je 500,00 kn

Podržane kreditne/debitne kartice: MasterCard®, Maestro®, Visa.
Visa MasterCard Maestro MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway PayPal


Moguće je i plaćanje putem PayPal-a. Za plaćanje proizvoda tim putem molimo kontaktirati nas na mail: info@hermandesign.hr

Račun će vam biti izdan i poslan na e-mail adresu koju ste dostavili prilikom registracije. Ukoliko želite da vam račun pošaljemo na neku drugu e-mail adresu, molimo vas da nas o tome obavijstite prilikom same kupovine u polju „napomene“.

Sva se plaćanja vrše u hrvatskim kunama. Iznos koji će biti naplaćen s vaše kreditne kartice dobijen je konverzijom cijene iz eura ili dolara u hrvatsku kunu prema tekućem tečaju Hrvatske narodne banke (HNB). Prilikom naplate na vašu kreditnu karticu, isti iznos konvertiran je u vašu valutu prema tečajnoj listi kartične kuće. Zbog ove je konverzije moguća mala razlika između te cijene i originalne cijene izražene na našoj web stranici.
© 2020 HERMAN DESIGN