PRIJAVA REGISTRACIJA KOŠARICA
NASLOVNICA
KATALOG
BLOG
BRAND
KONTAKT
PODACI O PRODAJNOM MJESTU:

HERMAN DESIGN, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Kornelija Herman
Adresa: Komesova 5, 10360 Sesvete
OIB 87874062585
MBS 97387444
E: info@hermandesign.hr
W: hermandesign.hr
IBAN (žiro račun): PBZ – HR0223400091160348337, ZABA – HR6323600001102517726
VAT/PDV ID: HR87874062585
SWIFT: PBZGHR2X

Herman Design je mali obrt koji se bavi izradom modnih dodataka te putem svoje internetske stranice www.hermandesign.hr pruža uslugu informiranja kao i uslugu Internet trgovine.

Korištenje usluga Internet trgovine Herman Design odobrava se isključivo punoljetnim osobama, kao i svim registriranim korisnicima. Registrirani korisnik može postati svaka punoljetna osoba koja prihvaća uvjete poslovanja Herman Design-a, a znači svaku osobu, pravnu ili fizičku, koja se registrirala za korištenje usluge internetske trgovine na internetskim stranicama s prebivalištem odnosno sjedištem u Republici Hrvatskoj ili izvan nje.
Prilikom prvog upisa potrebno se registrirati i pritom ispuniti sva tražena polja istinitim podacima, pri čemu je izričito zabranjeno korištenje ili uporaba tuđih podataka. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje svojom registracijom. Korisnik je dužan brinuti se o sigurnosti svoje korisničke lozinke i povremeno je mijenjati.UVJETI PRODAJE:

Cijene proizvoda izražene su u hrvatskim kunama ("HRK") i podložne su promjenama do trenutka potvrde kupovine. Svaka upisana cijena ili informacija o proizvodu podložna je kontroli, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka greške jer je u pitanju ljudski faktor. Zbog takvih izvanrednih situacija Herman Design se unaprijed ispričava te će u tom slučaju kupci biti informirani u najkraćem mogućem roku.

Narudžbe zaprimljene putem mail-a: info@hermandesign.hr se primaju 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, a obrađuju radnim danima u roku 48 sati od trenutka zaprimanja. Naručivanje proizvoda putem Internet trgovine/Web Shop-a može se vršiti 24 sata na dan, sedam dana u tjednu.

Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektronske narudžbe dostavit će se na adresu elektroničke pošte kupca navedenu u postupku registracije/narudžbe ili u košarici za kupnju pri unosu podataka prilikom zaključivanja narudžbe. Ugovor o kupoprodaji je sklopljen u trenutku primitka plaćanja.
Ukoliko ste pravna osoba, u postupku registracije, sistem će vas tražiti da se tako odredite i da ispunite potrebne podatke za prodaju pravnim osobama (OIB, PDV broj).
Za određene proizvode koji nisu dostupni putem Internet trgovine moguća je narudžba i putem maila: info@hermandesign.hr.
Narudžba proizvoda se vrši elektronskim putem. Roba se smatra naručenom u trenutku kada registrirani korisnik na e-mail adresu kojom ste se registrirali kao kupac zaprima potvrdu o obavljenoj kupnji.

Ukoliko Herman Design nije u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca telefonski ili putem email-a te ga obavijestiti o navedenom. U tom slučaju, kupac ima opciju otkazati naručeni proizvod ili zatražiti zamjenski proizvod.ROK DOSTAVE:

U opisu svakog artikla je naveden okviran period potreban za izradu određenog proizvoda, a u taj period ne ulazi vrijeme dostave koji za Hrvatsku traje do dva radna dana. Kako se radi o ručnom radu i izradi po narudžbi, teško je preciznije odrediti dan isporuke, no kupac će biti obaviješten o točnijem vremenu izrade ili isporuke putem emaila ili sms poruke. Zbog ručne izrade proizvoda po narudžbi, postoji mogućnost da se izrada malo oduži, a u slučaju promjene dana dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, kupca ćemo o tome odmah obavijestiti telefonski ili putem email-a. Ukoliko je u isto vrijeme naručeno više artikala, vrijeme izrade koje je navedeno u opisu artikla može biti produženo.
Ukoliko je proizvod namijenjen za poklon ili kupac želi isporuku do određenog datuma, prije kupnje se potrebno informirati kada bi najranije pošiljka mogla stići na adresu. Pri tom napominjemo da Herman Design nije u mogućnosti obvezati se na isporuku do točnog datuma ukoliko je traženi datum raniji od maksimalno navedenog roka isporuke.
U slučaju da kupcu ne odgovara vrijeme izrade ili isporuke koje mu je komunicirano nakon obavljene kupnje, može zatražiti storno narudžbe.NAČIN PLAĆANJA PROIZVODA PUTEM WEBSHOP USLUGE:

Registrirani korisnici mogu plaćati proizvode na sljedeće načine, prilikom čega se izbor vrši na inetrnetskim stranicama:
- kreditnom/debitnom karticom
- općom uplatnicom
- virmanom
- putem internet bankarstva doznakom na račun prodavatelja

Plaćanje karticama omogućeno je za sljedeće kartice:
- Maestro
- Visa electron
- Master Card
- VISA
- AmericanExpress

Omogućeno je jednokratno plaćanje putem MasterCard, Visa, Maestro i AmericanExpress kartica, obročno 2-12 rata putem MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard go!, MasterCard platinum, Visa Business i Visa Avenue Mall karticama od Zagrebačke banke te obročno plaćanje 2-6 rata putem AmericanExpress, VISA Inspire i Maestro kartica PBZ-a.

Minimalni iznos za obročno plaćanje je 500,00 kn

Podržane kreditne/debitne kartice: MasterCard®, Maestro®, Visa.
Visa MasterCard Maestro MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway PayPal


Moguće je i plaćanje putem PayPal-a. Za plaćanje proizvoda tim putem molimo kontaktirati nas na mail: info@hermandesign.hr

Račun će vam biti izdan i poslan na e-mail adresu koju ste dostavili prilikom registracije. Ukoliko želite da vam račun pošaljemo na neku drugu e-mail adresu, molimo vas da nas o tome obavijstite prilikom same kupovine u polju „napomene“.

Sva se plaćanja vrše u hrvatskim kunama. Iznos koji će biti naplaćen s vaše kreditne kartice dobijen je konverzijom cijene iz eura ili dolara u hrvatsku kunu prema tekućem tečaju Hrvatske narodne banke (HNB). Prilikom naplate na vašu kreditnu karticu, isti iznos konvertiran je u vašu valutu prema tečajnoj listi kartične kuće. Zbog ove je konverzije moguća mala razlika između te cijene i originalne cijene izražene na našoj web stranici.DOSTAVA:

Dostava proizvoda moguća je u Republici Hrvatskoj i Sloveniji.

Trošak dostave na području Republike Hrvatske je fiksan i iznosi 25,00 kn, bez obzira na težinu, volumen ili adresu kupca. Za iznos narudžbe iznad 400,00 kn trošak dostave u cijelosti snosi Herman Design. Uvjeti vrijede isključivo za teritorij republike Hrvatske.

Za Sloveniju dostava se naplaćuje 80 kn.

Cijena dostave nije uračunata u cijenu proizvoda i posebno se naplaćuje. Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda i izdaje vam se račun na kojem se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave.
Dostava se vrši na adresu kupca naznačenu prilikom naručivanja i to putem GLS ili DPD dostavne službe.REKLAMACIJE I PRIGOVORI:

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenim rukovanjem u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranu pošiljku.
Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte u roku od 14 dana od primitka paketa:
- na e-mail adresu: reklamacije@hermandesign.hr
- na adresu: Herman Design, Komesova 5, 10360 Sesvete

U slučaju opravdane reklamacije omogućuje se raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjena proizvoda. Ukoliko se radi o oštećenju i/ili neispravnosti isporučene robe, kupac treba odmah priložiti fotografiju oštećenog proizvoda te isto proslijediti na mail: info@hermandesign.hr.cije kako bi se ista uvažila na temelju fizičkog dokaza. Herman Design će izvršiti prikup reklamirane oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku, ukoliko se utvrdi da je reklamacija opravdana te da kupac nije utjecao na neispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe. U slučaju ostalih reklamacija (veličina, boja...) trošak povrata robe snosi sam kupac.

Na svakom je računu koji prati isporučenu robu naznačen reklamacijski rok od 14 dana od trenutka zaprimanja paketa. U slučaju reklamacije proizvod se mora vratiti neoštećen, nenošen, u cjelosti i u originalnom pakiranju (u originalnoj ambalažnoj i transportnoj kutiji), predočenim računom i pismenim obrazloženjem, odnosno s reklamacijskim listićem, isključivo u zadanom roku.

Proizvod je potrebno vratiti na adresu:
Herman Design
Vl: Kornelija Herman
Komesova 5
10360 Sesvete

Molimo da nas prije izvršenja povrata robe obavijestite na email: reklamacije@hermandesign.hr

Svaki ugovor sklopljen sredstvom daljinske komunikacije potrošač može raskinuti u roku od 14 dana, a u slučaju sklapanja ugovora o prodaji proizvoda, rok počinje teći od dana kada je potrošač primio proizvod.
U slučaju raskida ugovora, potrošač je dužan o svom trošku vratiti proizvod trgovcu. Herman Design je dužan, u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o raskidu, vratiti potrošaču iznos koji je potrošač do trenutka raskida platio na temelju ugovora. Vraćeni iznos će biti umanjen za iznos dostave proizvoda kupcu, osim ako je raskid ugovora obavljen prije same isporuke proizvoda kupcu ili u slučaju dostave oštećenog proizvoda kupcu.


Zamjena paketa se može izvršiti isključivo ako se radi o pogrešnoj veličini i to o trošku kupca, a naplaćuje se 30,00 do 35,00 KN, ovisno o načinu plaćanja. Zahtjev za zamjenu artikla se mora podnijeti u roku od 14 dana i to isključivo ukoliko je proizvod nenošen i u originalnom, neoštećenom pakiranju. Zahtjev se šalje na reklamacije@hermandesign.hr i na našu adresu u traženom reklamacijskom roku.
Nije moguća zamjena s drugim artiklima, a niti u slučaju nezadovoljstva bojom. Pri odabiru proizvoda treba uzeti u obzir da postoje odstupanja zbog svjetlosti, kontrasta i u nijansama boja zbog različitog podešavanja monitora i sl.


Kupac prilikom narudžbe prihvaća opće i niže navedene uvjete:

1. Autentičnost uratka, boja: S obzirom da je svaki model modnog dodatka izrađen ručno, nije moguće ponoviti ogledni primjerak sa slike do najsitnijeg detalja, ali time sami dobivate autentični uradak. Boja kože i printa na svakom artiklu dosta je vjerna fotografijama, no one su isključivo ilustrativne prirode ali se Herman Design ograđuje u smislu razlike u nijansama te zadržava pravo da postoje sitna odstupanja od predočenog primjera s fotografije, ne samo u smislu boje, već i u smislu polaganja slojeva kože te minimalna odstupanja u dimenzijama (najčešće se radi o nezamjetnim razlikama!). Slika koja ilustrira proizvod ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda te kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove. Metalni dijelovi (najčečće zakovice, kopčice, drukeri...) ovise o dobavljačima i katkada mogu biti drugačijeg oblika, no to bitno ne mijenja sam izgled proizvoda.

2. Satovi: Satovi na kožnim narukvicama služe kao nadopuna dizajnerskom komadu te imaju ponajviše estetsku funkciju. Riječ je o satovima koji rade na kvarcni mehanizam, baterija je promjenjiva, međutim na njih ne dajemo garanciju jer istu ne primamo od dobavljača. Naglašavamo da se prilikom isporuka svi satovi provjeravaju te izlaze u ispravnom stanju. Satovi su iskljucivo dodatak kožnim narukvicama te ih nije moguće naručiti zasebno, niti je moguće naknadno montiranje na narukvicu.

3. Mjere za narukvice: Opseg zgloba mjeri se savitljivim krojačkim metrom uz samo zapešće ruke (preko zgloba), bez dodanih centimetara za komociju. Ukoliko nemate krojački metar, upotrijebite konac, špagu ili sl. te dobivenu dužinu opsega zgloba prislonite na ravnalo i izmjerite. Napominjemo da dodajemo 0,5 cm za komociju. Molimo provjeru izmjerenog jer se zamjena zbog pogrešne veličine vrši o trošku kupca.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora o kupnji proizvoda.


ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA:

Prije pristupa određenim sadržajima korisnici će biti obvezni dati Herman Design-u osobne podatke. U slučaju pristanka na davanje osobnih podataka, smatrat će se da su korisnici pristali na uvjete korištenja osobnih podataka predviđene ovim Općim uvjetima.

Herman Design se obvezuje da će štititi privatnost svih naših kupaca i korisnika web stranica hermandesign.hr, a svi podaci navedeni na dokazu o uplati kupaca (izuzev brojeva kartica za koje vrijede niže navedena pravila) strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima unutar Herman Design-a kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Brojeve kartica webshop hermandesign.hr ne pamti.
Ukoliko Kupac zatraži, Herman Design će izbrisati e-mail adresu newslettera.
Unos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 128-bitne enkripcije koju osigurava Wspay sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se preko PBZ card-a korištenjem sustava Wspay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.
Herman Design se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.


Svi gore navedeni uvjeti i pravila poslovanja predmet su autorskog prava Herman Design-a. Ovaj obrazac pravila i uvjeta prodaje nije dozvoljeno bez znanja i dopuštenja autora kopirati ni objavljivati kao svoj.
© 2020 HERMAN DESIGN